Tóth Ágnes

 

 

 

Képzettségek:

Hatha jóga oktató, Nőijóga oktató, Gyerekjóga oktató

 

 

Óratípusok:

Hatha jóga

 

 

Elérhetőség:

 


"

Bianka

A jógával egyetemista éveim alatt, 2012-ben ismerkedtem meg és azóta az életem mindennapi részévé vált. Már az első alkalmak után éreztem, hogy ez az a mozgásforma (ekkor még csak az ászana-gyakorlás szintje foglalkoztatott), ami egyben erősít és lazít, egyben erőt ad, ugyanakkor megnyugtat. Innentől kezdve heti rendszerességgel jártam órákra és gyakoroltam otthon.


Kezdetben egy jógaiskola rendszerű hatha tanfolyamra jártam, ahol a fizikai szintű gyakorlás után a jóga filozófiájával ismerkedtünk meg, ekkor kezdtem felismerni, hogy ez sokkal több „tornázásnál”. Későbbiekben 8 évig jártam Iyengar jógára, ez hozta el nekem a koncentráció szintjét, itt éreztem meg azt, milyen amikor tényleg az „itt és most”-ban gyakorlunk, hisz ez a típusú gyakorlás nagyon pontos, precíz beállítást követel meg. Ez idő alatt érkezett meg a női jóga is az életembe, ahol pedig a hormonrendszerre, női egészségre gyakorolt hatása fogott meg, nem beszélve a női közösségek varázslatos erejéről.


Számomra a jóga egy olyan eszköz, ami segít a testemben lenni, annak minden diszkomfortjával, segít kísérni annak változásait, segít észrevenni és megfigyelni az elmém működését, segít abban, hogy önreflexív tudjak maradni, egy kulcs és egyben egy öngyógyító eszköz is, ami segít élni, létezni ebben a világban.


A közelmúltban nagyot változott az életem, hazajöttem a szülővárosomba, és hálás vagyok, hogy lehetőségem nyílik újra jóga órát tartani. A saját megértésemen keresztül közvetíthetem azt, amit tanultam. Várlak benneteket a közös gyakorlásra, a közös tapasztalásra.

 

 

"

 

 

 

 

 

 

 

 

MANDALA JÓGASTÚDIÓK

Meggyőződésünk, hogy a jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magunkért és másokért.

 


KAPCSOLAT

Mielőtt telefonálsz vagy írsz, olvasd el a
Gyakran ismételt kérdéseket!

 

Hargitai Csaba info(kukac)mandalajogapecs.hu
0630 380 5699 (H-P 9.00-17.00)

 

 

 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Adtataidat az új jogszabályoknak megfelelően kezeljük!
Itt tájékozódhatsz: GDPR 

 

ÁRAINK

90 perces foglalkozás: 3 000 Ft

BÉRLETEK:
10 alkalmas: 24 000 Ft
4 hetes: 27 500 Ft
Negyedéves: 61 000 Ft
Éves: 229 900 Ft

Bejelentkezés nem szükséges!


Fizetési lehetőségek: készpénz, szépkártya, bankkártya, hitelkártya

 

 


© Mandala Jóga Pécs Egyesület a Teljes Életért