Vörös Luca

 

 

 

Képzettségek:

Gerincjóga oktató

 

 

Óratípusok:

Gerincjóga

 

 

Elérhetőség:

 


"

Luca

2014-ben talált rám a jóga. Kislányomat, Emesét vártuk nagyon, mikor úgy éreztem meg kell mozdulnom. Nem volt véletlen az, hogy az első helyen ahol érdeklődtem nem indult el a kismamajóga, így mikor a neten keresgéltem szembejött a Mandala Jógastúdió pécsi nyíltnapja, amiről persze lecsúsztam, de a kismamajógán megakadt a szemem. Éreztem, hogy ez lesz az, ami nekem kell! Ez hamar be is igazolódott. Hédi volt az oktatóm és már az első alkalommal hatott rám a belőle áradó nyugalom. Az első pécsi kismamájaként hatalmas lelkesedéssel jártam onnantól kezdve az összes órájára.  A szülésre való felkészülésemben nagy segítség  volt,  mind fizikálisan, mind mentálisan és lelkileg is ott tudtam lenni. Alig vártam, hogy visszamehessek jógázni. Onnantól kezdve nem volt megállás, gerincjóga, hatha, astanga. Mindbe belekóstoltam és az astanga világa, magával ragadott. A gerincjóga remek alapot adott. Idén 2016-ban induló gerincjóga oktatóképzést már nem is volt kérdés, hogy megcsináljam.

Emberekkel foglalkozni csodálatos érzés. Segíteni és hozzájárulni az egészségük megőrzéséhez még csodálatosabb. Csabi megtanított sok hasznos dologra, amivel biztonsággal továbbadhatom és fejleszthetem tudásomat. Köszönettel tartozom Nekik, hogy bevezettek a jóga világába és elindítottak ezen az úton, ami még csak most kezdődött el igazán.

A jóga egyszerű, letisztult mozgásforma, ami az ember elméjét is megtisztítja a feleslegesnek és ártalmasnak tűnő gondolatoktól, és nem csak a fizikális, de a mentális egészségét is javítja. Javítja a tartást és a testtudatot és sikerélményt ad a rendszeres gyakorlása.
 „Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja” – (Buddha)

"Luca jóga aláírás

 

 

 

 

 

 

 


 

MANDALA JÓGASTÚDIÓK

Meggyőződésünk, hogy a jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magunkért és másokért.

 

Mandala Jóga Pécs | Mandala Jógakert Pécs

Nyugati | Liget | Deáktér | Újbuda | Pasarét

Szeged | Debrecen | Őrség

KAPCSOLAT

Mielőtt telefonálsz vagy írsz, olvasd el a
Gyakran ismételt kérdéseket!

 

Kompolti Hédi info(kukac)mandalajogapecs.hu
0670 311 1190 (H-P 9.00-17.00)

 

© Mandala Jóga Pécs Egyesület a Teljes Életért

 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Adtataidat az új jogszabályoknak megfelelően kezeljük! Itt tájékozódhatsz: GDPR 

 

ÁRAINK


90 perces foglalkozás: 1 450 Ft

BÉRLETEK:
10 alkalmas: 12 000 Ft
4 hetes: 13 000 Ft
Negyedéves: 30 000 Ft

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges!


Fizetési lehetőségek: készpénz, szépkártya