Lenner Robi

 

 

 

 

Képzettségek:

Gerincjóga© oktató, Hatha jóga oktató

 

 

Óratípusok:

Gerincjóga©

 

 

Elérhetőség:

 


"

A sport, a versenyzés és a napi szintű edzés már gyermekkorom óta végig kíséri az életemet. Tíz évig vívtam és közben a középiskolai csapatban szertornáztam. A középiskola befejezése után öt évig kick-boxoztam. Huszonhat évesen hagytam fel az aktív versenysporttal, de magával a sportal és a mozgással soha. Sajnos, sok sportból eredő sérülésem volt, törések, húzódások, szakadások. Tizenegy évvel ezelőtt elszakadt a keresztszalag a jobb térdemben. Azzal, hogy próbáltam óvni a sérült lábamat, fél év alatt háromszor görcsölt be a bal oldali hátizmom. Az orvosok a gyógyszereken kívül nem kínáltak más megoldást, ami sajnos nem volt gyógyír az én problémámra.


A nyolcvanas évek közepén egy könyvből ismerkedtem meg a jógával, amit Selvarajan Yesudián írt. A könyvből megtanultam pár légzéstechnikát és jónéhány ászanát. Egy ideig gyakoroltam, majd a sport és a tanulás miatt időhiányában elmaradt. A sérülésemmel kapcsolatban került ismét előtérbe a jóga. Megvásároltam B.K.S Iyengárnak a " Jóga Új Megvilágításban" című könyvét és összeállítottam egy harmincöt perces gyakorlatsort, amit tíz éve mindennap gyakorlok. Először a hátfájásom múlt el, majd ahogy egyre többet és más gyakorlatokat is elkezdtem végezni, már nem csak fizikai, de mentális változásokat is kezdtem érezni. Így jutottam arra az elhatározásra, hogy a jógaászanákat nem csak gyakorolni szeretném, hanem minél több emberrel megismertetni, javítva ezzel az életminőségükön. 2013-ban elvégeztem a Mandala Jógastúdióban a Gerincjógát, majd közvetlen utánna a Hatha jógát.


Hálás vagyok a sorsnak, hogy ismét a jóga útjába sodort, és ezzel találtam egy olyan mozgásformát, amely nemcsak a fizikai testemet, de az elmémet is maximálisan karbantartja.
Itt megragadnám az alkalmat, és szeretnék köszönetet mondani a Mandala Jógastúdió Oktatóinak a pozitív hozzáállásért, és a sok segítségért.

"

 

 

 

 

 

 

 


 

MANDALA JÓGASTÚDIÓK

Meggyőződésünk, hogy a jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magunkért és másokért.

 


Nyugati | Liget | Deáktér

Pécs| Debrecen | Tata

KAPCSOLAT

Mielőtt telefonálsz vagy írsz, olvasd el a
Gyakran ismételt kérdéseket!

 

Hargitai Csaba info(kukac)mandalajogapecs.hu
0630 380 5699 (H-P 9.00-17.00)

 

 

 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Adtataidat az új jogszabályoknak megfelelően kezeljük!
Itt tájékozódhatsz: GDPR 

 

ÁRAINK

90 perces foglalkozás: 2 500 Ft

BÉRLETEK:
10 alkalmas: 20 000 Ft
4 hetes: 22 500 Ft
Negyedéves: 51 000 Ft
Éves: 195 000 Ft

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges!


Fizetési lehetőségek: készpénz, szépkártya

 

 


© Mandala Jóga Pécs Egyesület a Teljes Életért