Lenner Robi

 

 

 

 

Képzettségek:

Gerincjóga© oktató, Hatha jóga oktató

 

 

Óratípusok:

Gerincjóga©

 

 

Elérhetőség:

 


"

A sport, a versenyzés és a napi szintű edzés már gyermekkorom óta végig kíséri az életemet. Tíz évig vívtam és közben a középiskolai csapatban szertornáztam. A középiskola befejezése után öt évig kick-boxoztam. Huszonhat évesen hagytam fel az aktív versenysporttal, de magával a sportal és a mozgással soha. Sajnos, sok sportból eredő sérülésem volt, törések, húzódások, szakadások. Tizenegy évvel ezelőtt elszakadt a keresztszalag a jobb térdemben. Azzal, hogy próbáltam óvni a sérült lábamat, fél év alatt háromszor görcsölt be a bal oldali hátizmom. Az orvosok a gyógyszereken kívül nem kínáltak más megoldást, ami sajnos nem volt gyógyír az én problémámra.
A nyolcvanas évek közepén egy könyvből ismerkedtem meg a jógával, amit Selvarajan Yesudián írt. A könyvből megtanultam pár légzéstechnikát és jónéhány ászanát. Egy ideig gyakoroltam, majd a sport és a tanulás miatt időhiányában elmaradt. A sérülésemmel kapcsolatban került ismét előtérbe a jóga. Megvásároltam B.K.S Iyengárnak a " Jóga Új Megvilágításban" című könyvét és összeállítottam egy harmincöt perces gyakorlatsort, amit tíz éve mindennap gyakorlok. Először a hátfájásom múlt el, majd ahogy egyre többet és más gyakorlatokat is elkezdtem végezni, már nem csak fizikai, de mentális változásokat is kezdtem érezni. Így jutottam arra az elhatározásra, hogy a jógaászanákat nem csak gyakorolni szeretném, hanem minél több emberrel megismertetni, javítva ezzel az életminőségükön. 2013-ban elvégeztem a Mandala Jógastúdióban a Gerincjógát, majd közvetlen utánna a Hatha jógát.
Hálás vagyok a sorsnak, hogy ismét a jóga útjába sodort, és ezzel találtam egy olyan mozgásformát, amely nemcsak a fizikai testemet, de az elmémet is maximálisan karbantartja.
Itt megragadnám az alkalmat, és szeretnék köszönetet mondani a Mandala Jógastúdió Oktatóinak a pozitív hozzáállásért, és a sok segítségért.

"Robi jóga aláírás

 

 

 

 

 

 

 


STÚDIÓINK

Mandala Jóga Pécs
7623 Pécs, Petőfi Sándor u. 56.

Mandala Jóga Nyugati
1132 Budapest, Kresz Géza u. 27.

Mandala Jóga Liget
1078 Budapest, Nefelejcs u. 58.

Mandala jóga Újbuda
1114 Budapest, Bartók Béla út 55.

Mandala Jóga Szeged
6722 Szeged, Petőfi S. sgt 41./b

Mandala Jóga Debrecen
4025 Debrecen, Piac u. 45-47.

KAPCSOLAT

mail

Kompolti Hédi
0670 311 1190

H-P 9.00-17.00

Mielőtt telefonálsz, olvasd el a Gyakran ismételt kérdéseket!

 

ÁRAINK

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges.

90 perces foglalkozás: 1 450 Ft

BÉRLETEK:
10 alkalmas: 12 000 Ft
4 hetes: 13 000 Ft
Negyedéves: 30 000 Ft
Éves bérlet: 95 000 Ft

További fizetési lehetőségek,
bérletek, akciók, kedvezménye
k

EGY KIS ELMÉLET

Rövid szakmai írások, cikkajánlók:
Astanga Jóga: 1% elmélet ›
Gerincjóga szakmai Facebook oldala ›
Nőijóga szakmai Facebook oldala ›
Gergő szakmai Facebook oldala ›


© Mandala Gerincjóga Rendszer Egyesület