Kellner Tünde

 

 

 

Képzettségek:

Gerincjóga oktató, Hatha Jóga oktató

 

 

Óratípusok:

Gerincjóga

 

 

Elérhetőség:

 


"

Joli

2010-ben jött el az az időszak az életemben, hogy a család mellett több időm jutott sportra, mozgásra, és egyáltalán, az engem érdeklő dolgok kipróbálására. Addigra már rendszeresen túráztam, akkor kezdtem el komolyabban futni. Éreztem, hogy a futás mellett szükség lenne még valamilyen kiegészítő mozgásra, mígnem egyszer teljesen „véletlenül” egy ablakon keresztül megláttam egy jógázó csoportot. Valahogy azonnal éreztem, hogy ott a helyem. A következő órára bekopogtam és elkezdtem ismerkedni a jógával  Ezt azóta sem hagytam abba. Életem egyik legjobb döntése volt.

A jóga nekem sokkal-sokkal többet ad, mint amit valaha el tudtam képzelni. Mind fizikailag, mind szellemileg, mind lelkileg. Ez kezdődött azzal, hogy a testemre, izmaimra elképesztő jó hatással volt. Javult az állóképességem, hajlékonyabb lettem. Aztán folytatódott a jobb alvással és a tudatos légzésfigyeléssel, amit futás közben azonnal jól tudtam hasznosítani. Aztán jött a felismerés, hogy összefüggés van a rendszeres jógagyakorlás és a lelkem megerősödése közt is. Jógázás közben kizárom a külvilágot és csak önmagamra figyelek, megtanított a jelenben élni.

Aztán megint csak „véletlenül” szembejött velem egy Mandala gerincjóga oktatói tanfolyam és nem is volt kérdés, hogy jelentkezem. Akkor még csak saját ismeretekért és fejlődésért kezdtem el, nem terveztem, hogy oktatni fogok. Sőt, el sem tudtam képzelni. Ismerősök hallva a tanfolyamról, azonnal jelentkeztek, hogy tartsak nekik órát, így szinte magától elindult az oktatói életem. Nagyon jó érzés számomra, hogy átadhatok a jóga által dolgokat a gyakorlóknak.

Nagyon szeretem, hogy soha nincs vége, az ember élete végéig fejlődhet, gyakorolhat, mindenki a saját szintjén tud jógázni az adott pillanatban.

Köszönettel tartozom  a pécsi Mandala Jógastúdiónak, és főleg Hargitai Csabinak, aki mindig segít, mindig bíztat, és mindenkiben megtalálja a pozitívumot. Ebből is sokat tanultam. 

 

 

"

 

 

 

 

 

 

 

 

MANDALA JÓGASTÚDIÓK

Meggyőződésünk, hogy a jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magunkért és másokért.

 


KAPCSOLAT

Mielőtt telefonálsz vagy írsz, olvasd el a
Gyakran ismételt kérdéseket!

 

Hargitai Csaba info(kukac)mandalajogapecs.hu
0630 380 5699 (H-P 9.00-17.00)

 

 

 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Adtataidat az új jogszabályoknak megfelelően kezeljük!
Itt tájékozódhatsz: GDPR 

 

ÁRAINK

90 perces foglalkozás: 3 000 Ft

BÉRLETEK:
10 alkalmas: 24 000 Ft
4 hetes: 27 500 Ft
Negyedéves: 61 000 Ft
Éves: 229 900 Ft

Bejelentkezés nem szükséges!


Fizetési lehetőségek: készpénz, szépkártya, bankkártya, hitelkártya

 

 


© Mandala Jóga Pécs Egyesület a Teljes Életért