Kellner Tünde

 

 

 

Képzettségek:

Gerincjóga oktató, Hatha Jóga oktató

 

 

Óratípusok:

Gerincjóga

 

 

Elérhetőség:

 


"

Joli

Hat éve jött el az az időszak az életemben, hogy a család mellett több időm jutott sportra, mozgásra, és egyáltalán, az engem érdeklő dolgok kipróbálására. Addigra már rendszeresen túráztam, akkor kezdtem el komolyabban futni. Éreztem, hogy a futás mellett szükség lenne még valamilyen kiegészítő mozgásra, mígnem egyszer teljesen „véletlenül” egy ablakon keresztül megláttam egy jógázó csoportot. Valahogy azonnal éreztem, hogy ott a helyem. A következő órára bekopogtam és elkezdtem ismerkedni a jógával  Ezt azóta sem hagytam abba. Életem egyik legjobb döntése volt.

A jóga nekem sokkal-sokkal többet ad, mint amit valaha el tudtam képzelni. Mind fizikailag, mind szellemileg, mind lelkileg. Ez kezdődött azzal, hogy a testemre, izmaimra elképesztő jó hatással volt. Javult az állóképességem, hajlékonyabb lettem. Aztán folytatódott a jobb alvással és a tudatos légzésfigyeléssel, amit futás közben azonnal jól tudtam hasznosítani. Aztán jött a felismerés, hogy összefüggés van a rendszeres jógagyakorlás és a lelkem megerősödése közt is. Jógázás közben kizárom a külvilágot és csak önmagamra figyelek, megtanított a jelenben élni.

Aztán megint csak „véletlenül” szembejött velem egy Mandala gerincjóga oktatói tanfolyam és nem is volt kérdés, hogy jelentkezem. Akkor még csak saját ismeretekért és fejlődésért kezdtem el, nem terveztem, hogy oktatni fogok. Sőt, el sem tudtam képzelni. Ismerősök hallva a tanfolyamról, azonnal jelentkeztek, hogy tartsak nekik órát, így szinte magától elindult az oktatói életem. Nagyon jó érzés számomra, hogy átadhatok a jóga által dolgokat a gyakorlóknak.

Nagyon szeretem, hogy soha nincs vége, az ember élete végéig fejlődhet, gyakorolhat, mindenki a saját szintjén tud jógázni az adott pillanatban.

Köszönettel tartozom  a pécsi Mandala Jógastúdiónak, és főleg Hargitai Csabinak, aki mindig segít, mindig bíztat, és mindenkiben megtalálja a pozitívumot. Ebből is sokat tanultam. 

 

 

"Joli jóga aláírás

 

 

 

 

 

 

 


STÚDIÓINK

Mandala Jóga Pécs
7623 Pécs, Petőfi Sándor u. 56.

Mandala Jóga Nyugati
1132 Budapest, Kresz Géza u. 27.

Mandala Jóga Liget
1078 Budapest, Nefelejcs u. 58.

Mandala jóga Újbuda
1114 Budapest, Bartók Béla út 55.

Mandala Jóga Szeged
6722 Szeged, Petőfi S. sgt 41./b

Mandala Jóga Debrecen
4025 Debrecen, Piac u. 45-47.

KAPCSOLAT

mail

Kompolti Hédi
0670 311 1190

H-P 9.00-17.00

Mielőtt telefonálsz, olvasd el a Gyakran ismételt kérdéseket!

 

ÁRAINK

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges.

90 perces foglalkozás: 1 450 Ft

BÉRLETEK:
10 alkalmas: 12 000 Ft
4 hetes: 13 000 Ft
Negyedéves: 30 000 Ft
Éves bérlet: 95 000 Ft

További fizetési lehetőségek,
bérletek, akciók, kedvezménye
k

EGY KIS ELMÉLET

Rövid szakmai írások, cikkajánlók:
Astanga Jóga: 1% elmélet ›
Gerincjóga szakmai Facebook oldala ›
Nőijóga szakmai Facebook oldala ›
Gergő szakmai Facebook oldala ›


© Mandala Gerincjóga Rendszer Egyesület