Bizderi Zsuzsi

 

 

 

Képzettségek:

Gerincjóga© oktató, Hatha jóga oktató, Nőijóga oktató

 

 

Óratípusok:

Hatha jóga

 

 

Elérhetőség:

 


"

Zuzsi

Hosszú utat jártam be, mire megérkeztem a jógához. Minden egy betegséggel kezdődött nálam évekkel ezelőtt, amire most már nem is bajként vagy csapásként, sokkal inkább szerencsés ajándékként tudok tekinteni. Porckorongsérvet diagnosztizáltak nálam 2005-ben, ekkor kezdtem el igazán foglalkozni a testemmel. Előtte is sportolgattam, de akadozó kitartással. A betegségem kapcsán kerültem közelebb saját magamhoz, a testemhez és ekkor tudatosult bennem, hogy bizony sokat kell ahhoz tennem, hogy testi-lelki-szellemi frissességemet – mint igazi kincset – megőrizhessem. Ekkor kezdtem el gyógytornázni.

A jógával először körülbelül nyolc-kilenc évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba. Már az első gyakorlásom után magával ragadott és beszippantott ez a mozgásforma. Az oktatói képzéseimet (Gerincjóga, Hatha-kezdő, Hatha-haladó, valamint Nőijóga) a budapesti Mandala Jógastúdiókban végeztem el. Szakmailag rendkívül felkészült, emberileg pedig abszolút nyitott és befogadó közegbe kerültem. A  jóga által kaptam meg azt, amit mindig is kerestem. Mostanra már nemigen tudom a jógát és a mindennapjaimat különválasztani. Mindig is foglalkoztatott a saját testképem, az önismeret, önelfogadás és természetesen mások előítéletek nélküli elfogadása is. A jóga ebben is nagy segítségemre van.

Budapesten évekig oktattam jógát, azonban magánéleti változásaim miatt két éve visszaköltöztem Pécsre. Legnagyobb örömömre - és biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül - ez párhuzamosan zajlott a pécsi Mandala Jógastúdió megnyitásával, így a „Mandalás” életemmel sem kellett felhagynom.

Továbbra is nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy folyamatosan bővítsem tudásomat és tapasztalataimat a jóga terén. Hiszem, hogy ez egy empirikus út. Mindenkinek mást tartogat. Mindenkori tudásomat és saját bőrömön szerzett tapasztalataimat örömmel osztom meg másokkal is, immár Pécsett.

"

 

 

 

 

 

 

 


 

MANDALA JÓGASTÚDIÓK

Meggyőződésünk, hogy a jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magunkért és másokért.

 

Mandala Jóga Pécs | Mandala Jógakert Pécs

Nyugati | Liget | Deáktér | Újbuda | Pasarét

Szeged | Debrecen | Őrség

KAPCSOLAT

Mielőtt telefonálsz vagy írsz, olvasd el a
Gyakran ismételt kérdéseket!

 

Kompolti Hédi info(kukac)mandalajogapecs.hu
0670 311 1190 (H-P 9.00-17.00)

 

© Mandala Jóga Pécs Egyesület a Teljes Életért

 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Adtataidat az új jogszabályoknak megfelelően kezeljük! Itt tájékozódhatsz: GDPR 

 

ÁRAINK


90 perces foglalkozás: 1 450 Ft

BÉRLETEK:
10 alkalmas: 12 000 Ft
4 hetes: 13 000 Ft
Negyedéves: 30 000 Ft

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges!


Fizetési lehetőségek: készpénz, szépkártya