Bizderi Zsuzsi

 

 

 

Képzettségek:

Gerincjóga© oktató, Hatha jóga oktató, Nőijóga oktató

 

 

Óratípusok:

Hatha jóga

 

 

Elérhetőség:

 


"

Zuzsi

Hosszú utat jártam be, mire megérkeztem a jógához. Minden egy betegséggel kezdődött nálam évekkel ezelőtt, amire most már nem is bajként vagy csapásként, sokkal inkább szerencsés ajándékként tudok tekinteni. Porckorongsérvet diagnosztizáltak nálam 2005-ben, ekkor kezdtem el igazán foglalkozni a testemmel. Előtte is sportolgattam, de akadozó kitartással. A betegségem kapcsán kerültem közelebb saját magamhoz, a testemhez és ekkor tudatosult bennem, hogy bizony sokat kell ahhoz tennem, hogy testi-lelki-szellemi frissességemet – mint igazi kincset – megőrizhessem. Ekkor kezdtem el gyógytornázni.

A jógával először körülbelül nyolc-kilenc évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba. Már az első gyakorlásom után magával ragadott és beszippantott ez a mozgásforma. Az oktatói képzéseimet (Gerincjóga, Hatha-kezdő, Hatha-haladó, valamint Nőijóga) a budapesti Mandala Jógastúdiókban végeztem el. Szakmailag rendkívül felkészült, emberileg pedig abszolút nyitott és befogadó közegbe kerültem. A  jóga által kaptam meg azt, amit mindig is kerestem. Mostanra már nemigen tudom a jógát és a mindennapjaimat különválasztani. Mindig is foglalkoztatott a saját testképem, az önismeret, önelfogadás és természetesen mások előítéletek nélküli elfogadása is. A jóga ebben is nagy segítségemre van.

Budapesten évekig oktattam jógát, azonban magánéleti változásaim miatt két éve visszaköltöztem Pécsre. Legnagyobb örömömre - és biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül - ez párhuzamosan zajlott a pécsi Mandala Jógastúdió megnyitásával, így a „Mandalás” életemmel sem kellett felhagynom.

Továbbra is nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy folyamatosan bővítsem tudásomat és tapasztalataimat a jóga terén. Hiszem, hogy ez egy empirikus út. Mindenkinek mást tartogat. Mindenkori tudásomat és saját bőrömön szerzett tapasztalataimat örömmel osztom meg másokkal is, immár Pécsett.

"

 

 

 

 

 

 

 


STÚDIÓINK

Mandala Jóga Pécs
7623 Pécs, Petőfi Sándor u. 56.

Mandala Jóga Nyugati
1132 Budapest, Kresz Géza u. 27.

Mandala Jóga Liget
1078 Budapest, Nefelejcs u. 58.

Mandala jóga Újbuda
1114 Budapest, Bartók Béla út 55.

Mandala Jóga Szeged
6722 Szeged, Petőfi S. sgt 41./b

Mandala Jóga Debrecen
4025 Debrecen, Piac u. 45-47.

KAPCSOLAT

mail

Kompolti Hédi
0670 311 1190

H-P 9.00-17.00

Mielőtt telefonálsz, olvasd el a Gyakran ismételt kérdéseket!

 

ÁRAINK

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges.

90 perces foglalkozás: 1 450 Ft

BÉRLETEK:
10 alkalmas: 12 000 Ft
4 hetes: 13 000 Ft
Negyedéves: 30 000 Ft
Éves bérlet: 95 000 Ft

További fizetési lehetőségek,
bérletek, akciók, kedvezménye
k

EGY KIS ELMÉLET

Rövid szakmai írások, cikkajánlók:
Astanga Jóga: 1% elmélet ›
Gerincjóga szakmai Facebook oldala ›
Nőijóga szakmai Facebook oldala ›
Gergő szakmai Facebook oldala ›


© Mandala Gerincjóga Rendszer Egyesület