GYIK Gyakran ismételt kérdések - jógaoktató képzés

 


? Hogyan épülnek fel a jógaoktató képzések?

A jógaoktató képzések 2 vagy 3 részből állnak: hétvégi tanítási napok + egyéni óralátogatás + tábor (oktatói tábor nem tartozik minden képzéshez). A hétvégi tanítási napokat minden esetben gyakorlással kezdjük, amelyet általában ászanaelemzés, vagy egyéb gyakorlat követ. Az elméleti anyagot délután adjuk le, emellett az otthon megtanulható elméleti anyagot digitális formában is biztosítjuk.

 


? Milyen előképzettség szükséges a jógaoktató képzésekhez?

A jógaoktató képzésekre való jelentkezéshez 2 éves napi szintű gyakorlás ajánlott. A Mandala Jógaoktató képzés modulrendszerű, amelyben a Gerincjóga oktatóképzést ajánljuk kezdőbbeknek, de érdeklődési irányultságtól függően kezdhető a képzés hatha jóga, astanga vinyásza jóga, illetve nőijóga oktatóképzéssel. A haladó Gerincjóga, gyerekjóga, valamint kismama jóga továbbképzéseket is végezheted külön, de az oktatóképzés tanusítványát csak egy alapképzés elvégzése után adjuk ki.

 


? Milyen minősítéseket kaphatok a képzések elvégzésével?

200 órányi képzés után kérheted a regisztrációdat a Magyar Jóga Közösségbe és használhatod a logóját védjegyként. A hatha jóga oktatóképzés elvégzése után pedig nemzetközi (200 órás) Yoga Alliance minősítést kérhetsz.

Az egyes modulok bármely sorrendben, akár egyszerre is végezhetőek.

 


? Hány éves korig lehet részt venni a képzésen?

A kor természetesen nem akadály, amennyiben nincsenek egészségügyi gondok. A Gerincjóga oktatóképzés mozgásanyaga egyszerű, könnyen megtanulható anatómiai alapmozgásokból áll, amely normál fizikai kondícióval gyorsan és biztonságosan elsajátítható. Az OKJ Sportoktató képzéshez sem szükséges edzőtermi előképzettség.

 


? A Gerincjóga oktatóképzés elvégzése után OKJ sportoktató képesítést is kapok automatikusan?

Nem, a Gerincjóga oktatóképzés és az OKJ sportoktató (Sporttréner Expressz) képzés két külön tanfolyam. Mindkettőt el kell végezned, ha szeretnéd mindkét képesítést. Természetesen párhuzamosan is végezheted a kettőt, általában így is hirdetjük meg őket.

 


? Milyen ruházatot hozzak?

Könnyű, kényelmes, hosszú szárú nadrágot, valamint trikót és hosszú ujjú pólót ajánlunk, fázósoknak zoknit  és meleg felsőt is. Zuhanyzásra van lehetőség, ez esetben hozz magaddal törülközőt és tusfürdőt! Az OKJ Sportoktató képzés edzőtermi gyakorlásához sportcipőre is szükség van.

 


? Nyomtatott anyagot, jegyzetet kapunk majd?

A Gerincjóga, Hatha jóga, Nőijóga, Kismamajóga, Gyerekjóga képzésen a jegyzetet nyomtatott formában is odaadjuk, a Haladó Gerincjóga, a Haladó hatha és a Sportoktató képzések anyagát viszont a fórumoldalon, letölthető, pdf formátumban találod meg.

 


? Kell-e vinni jógamatracot vagy egyéb eszközt?

Minden eszközt (jóga matrac, ülőpárna, hengerpárna, jóga heveder, jóga tégla) biztosítunk, de ha van saját jógamatracod, és szívesebben használnád azt, nincs akadálya.

 


? Gerincsérvvel vagy egyéb kialakult problémával részt vehetek a képzésen?

Bármiféle orvosi problémával csak szakorvos, illetve gyógytornász hozzájárulásával szabad részt venni a tanfolyamon! Amennyiben az orvos szerint részt vehetsz csoportos mozgásterápián, biztos lehetsz benne, hogy a Mandala Jógastúdiókban a legjobb helyen vagy!

 

 

Olyan kérdésed van, amire nem kaptál választ?

Kompolti Hédi

H-P 9.00-17.00: +36 70 311 1190

 

 

JÓGASTÚDIÓINK • Budapest – Pécs – Szeged – Debrecen – Őrség

 

 

 

 

 

 


 

MANDALA JÓGASTÚDIÓK

Meggyőződésünk, hogy a jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magunkért és másokért.

 

Mandala Jóga Pécs | Mandala Jógakert Pécs

Nyugati | Liget | Deáktér | Újbuda | Pasarét

Szeged | Debrecen | Őrség

KAPCSOLAT

Mielőtt telefonálsz vagy írsz, olvasd el a
Gyakran ismételt kérdéseket!

 

Kompolti Hédi info(kukac)mandalajogapecs.hu
0670 311 1190 (H-P 9.00-17.00)

 

© Mandala Jóga Pécs Egyesület a Teljes Életért

 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Adtataidat az új jogszabályoknak megfelelően kezeljük! Itt tájékozódhatsz: GDPR 

 

ÁRAINK


90 perces foglalkozás: 1 450 Ft

BÉRLETEK:
10 alkalmas: 12 000 Ft
4 hetes: 13 000 Ft
Negyedéves: 30 000 Ft

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges!


Fizetési lehetőségek: készpénz, szépkártya