ADVENTI HANGOLÓDÁS

Hangolódás

 

Különleges alkalom, hogy átéld, hogyan segítenek a hangok és a mantrázás az elme elcsendesítésében, hogy testben és lélekben átszellemülten tudj készülni az ünnepekre.

Meghívott vendégünkkel, Szabadi Andival már a Jóga Pikniken találkozhattatok, most egy relaxáló hangfürdővel és egy közös mantrázásal készül hozzánk!

Helyszín: Mandala Jógastúdió Pécs, Petőfi utca 56.
Időpont: 2019. december 1.


Az esemény az Erősödő Civil Közösségek program támogatásával valósul meg,
a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!


Kérjük, itt jelentkezz:

gomb


Részletes program:

13:00 – 14:15 Relaxáló hangfürdő – Szabadi Andi
14:30 – 16:00 Közös mantrázás – Szabadi Andi


13:00 Relaxáló hangfürdő
A hang a legősibb szakrális eszközünk. A hangokkal való gyógyítás évezredes tudomány. Egy hangfürdő képes azonnal visszakapcsolni önMAGunkhoz és beindítja a test öngyógyító mechanizmusait. Ez a módszer hatékonyan segít többek között a stressz oldásában, az ellazulásban, a krónikus alvászavar kiküszöbölésében, az izomfeszültségek, főként hát és derékfájás kezelésében.
A Nepálban kézzel kovácsolt hangtálak és a különféle egzotikus hangszer gyógyító rezgéseikkel a testnek-léleknek felüdülést hoznak, harmonizálnak, új energiákkal töltenek fel. Mai világunkban, talán az egyik legnehezebb feladat: relaxálni. Ez a tibeti hangtálak segítségével minden erőfeszítés nélkül megtörténik. Különleges, felharmonikusokban gazdag hangjukat és gyógyító erejüket a 7-8, vagy akár 12 fém ötvözetének köszönhetik. Ennek a rezgésnek - ami tulajdonképpen blokkoldásként is felfogható – testünk meglehetősen jó vezető közegként szolgál nagy víz tartalmának köszönhetően. A relaxáló hangutazással tisztulást hívunk elő, utána kiadós folyadék bevitel megtámogatja ezt a folyamatot.

14:30 Közös mantrázás
A mantra hangokba zárt isteni erő, szó szerinti fordításban azt jelenti, hogy „ami felszabadítja az elmét”. A mantrák nyelve a szanszkrit, amit ma már senki nem használ élő nyelvként a bolygón, de 'matrica'-nak, vagyis 'anyanyelvnek' nevezik. Ehhez pedig mindannyian ugyanúgy kötődünk, olyan, mintha a sejtszintű nyelvünk lenne, egy kód, amit nagyon mély szinteken értünk meg. Valami olyat rezegtet meg bennünk, amit semmilyen más nyelv vagy hang nem képes. Ez egy univerzális, sejtszintű hangnyelv, amely egyesít bennünket, akármilyen is a hitrendszerünk, a nemzetiségünk, a vallásunk.
Az emberi ének az egyik legerősebb kommunikációs forma, mert a szavak miatt értelme van, a dallam miatt pedig jobban hat az érzelmekre, lélekre, szívre. Én a mantrák és egyéb lélek dalok miatt indultam el zenei utamon immáron 9 éve. Hitet adtak és reményt; otthont találtam bennük és magamat. Az, hogy a hangomhoz kapcsolódtam teljesen új dimenziókat nyitott meg és nagy hálával járom továbbra is ezt az utat. A közös éneklést pedig a létezés egyik legnagyobb ünneplésének tartom, ahol megosztásban lehetünk egymással és mindig nagyon örülök ha ehhez társakat találok. Ez egy nagyszerű alkalom a félelmek és gátlások oldására is. Tudtad, hogy mindenkinek a saját hangja a leggyógyítóbb rezgés a világon? Hogy ezt megtapasztalhasd már az egész napi programok nagyszerűen előkészítik a terepet, így létrejöhet egy megengedő és felszabadító tér a közös énekléshez.

 

Helyszín: Mandala Jógastúdió Pécs, Petőfi utca 56.
Vezeti: Szabadi Andi
Időpont: 2019. december 1.. 13:00-16:00
Ára: ingyenes, de jelentkezéshez kötött!

 

gomb

 


 

MANDALA JÓGASTÚDIÓK

Meggyőződésünk, hogy a jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magunkért és másokért.

 

Mandala Jóga Pécs

Nyugati | Liget | Deáktér | Újbuda | Pasarét

Szeged | Debrecen | Őrség

KAPCSOLAT

Mielőtt telefonálsz vagy írsz, olvasd el a
Gyakran ismételt kérdéseket!

 

Kompolti Hédi info(kukac)mandalajogapecs.hu
0670 311 1190 (H-P 9.00-17.00)

 

© Mandala Jóga Pécs Egyesület a Teljes Életért

 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Adtataidat az új jogszabályoknak megfelelően kezeljük! Itt tájékozódhatsz: GDPR 

 

ÁRAINK

90 perces foglalkozás: 1 450 Ft

BÉRLETEK:
10 alkalmas: 12 000 Ft
4 hetes: 13 000 Ft
Negyedéves: 30 000 Ft

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges!


Fizetési lehetőségek: készpénz, szépkártya